Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Infostar Comprod Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Petrochimistilor, Bl. B28, Sc. B, Ap. 1, Pitesti, judet Arges
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infostar Comprod SRL Pitesti a fost infiintata in 1996, avand initial ca obiect de activitate producerea si comercializarea de software cu destinatie economica.

Principalele produse software ale firmei au fost realizate in perioada 1995-2001, din anul 2002 activitatea de sofware fiind transferata firmei nou infiintate Infostar Software SRL Pitesti.

Din 1998 a fost deschis punctul de lucru al firmei din Pitesti, str. Petrochimistilor, bloc B28, sc. B, ap. 1,avand ca obiecte principale de activitate comertul cu calculatoare electronice si accesorii de tehnica de calcul.

Se comercializeaza calculatoare noi sau second-hand, componente de calculator, imprimante, alte accesorii de calculator, copiatoare, case de marcat fiscale.

Distribuim si intretinem aparate de marcat fiscale SAPEL, DATECS, ACTIVA (case de marcat, cintare, imprimante fiscale-diferite modele, cuplate sau nu cu calculatorul) (s-au vandut sute de case fiscale, pentru cca 100 din ele existand contract de service).

Distribuim pachetul de programe Legis, care cuprinde aplicatii software cu actualizare zilnica (exista cca 40 contracte de asistenta tehnica).

Alaturi de activitatea de comert propriu-zisa a fost acordata o maxima atentie dezvoltarii unei echipe de service (garantie si postgarantie) cu un inalt grad de solicitudine, promptitudine si profesionalism.

Printre principalele servicii acordate se pot enumera : intretinere operativa si depanarea sistemelor de calcul (rezolvand majoritatea problemelor software sau hardware aparute), reparatii la monitoare, imprimantele cu ace (matriciale), cu jet de cerneala sau laser, reparatii si intretineri curente ale copiatoarelor, construirea si intretinerea retelelor de calculatoare, a sistemelor de supraveghere, incarcari de cartuse pentru imprimantele cu jet de cerneala sau laser, tehnoredactari si multiplicari de documente.

Clientii nostri apreciaza, alaturi de preturile scazute, performantele sistemelor de calcul vandute precum si seriozitatea in tratarea clientului, atat la momentul comercializarii cat mai ales ulterior, acordand o asistenta tehnica permanenta si de calitate.

Vindem si cu plata in rate, cu avans 0, fara giranti, asigurand transportul gratuit si instalarea produselor la domiciliul clientilor.

Din luna mai 2007 a fost acordata firmei Infostar Comprod S.R.L. certificare international pentru sistemul de management al calitatii implementat in cadrul firmei ISO 9001. O aplicatie informatica performanta de tip C.R.M., intitulata ARCS2007 (administrarea relatiilor cu clientii si a sarcinilor de serviciu), realizata de echipa noastra de software, asigura o deservire prompta a clientilor si o monitorizare eficienta a acestei deserviri.

In colaborare cu Infostar Software SRL punem in practica conceptul de integrare a rezolvarii tuturor cerintelor IT ale unui client, oferindu-i tot ceea ce acesta si-ar putea dori de la o singura sursa : INFOSTAR.

Sutele de clienti pe care ii deservim, in regim de contract sau nu, apreciaza acest concept, precum si calitatea, operativitatea si costurile rezonabile ale produselor si serviciilor noastre.

Joburile firmei

Analist programator
Pitesti
28-12-2007
Axello