Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Infinite Marketing Group S.R.L.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Studioului Nr, 8, Sect. 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.transportanimale.ro

Descrierea firmei

Societatea Infinite Marketing Group SRL infiintata in 1994, are o experienta de peste 12 ani in transporturi aeriene cargo.

Tarifele foarte competitive oferite de catre societatea noastra se datoreaza contractelor pe termen lung incheiate cu marile companii aeriene, cum ar fi: Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, Swiss, Czech Airlines, Alitalia, British Airways, Turkish Airlines, LOT Cargo si nu numai.

Pe masura ce ne-am largit portofoliul de clienti si am acumulat experienta in acest domeniu, am constatat ca este necesara dezvoltarea unui nou serviciu de expeditii aeriene, mai putin cunoscut si practicat de catre restul agentilor cargo, si anume TRANSPORTUL AERIAN CARGO PENTRU ANIMALE DE COMPANIE, un segment al activitatii noastre, pe cat de interesant, pe atat de complicat.

Ca si iubitori de animale, intreg personalul care isi desfasora activitatea in firma noastra participa activ si afectiv la derularea fiecarui transport. Din momentul preluarii lor de la stapan si pana in momentul imbarcarii in avion, animalele sunt tratate cu atentie si afectiune, sunt ingrijite si cazate corespunzator, in pensiunea noastra creata special in acest scop.

NOI ACORDAM TRANSPORTULUI DVS PRETIOS, GRIJA PE CARE O MERITA!

Serviciile noastre cuprind:

- consultanta de specialitate in vederea calatoriei;
- intocmirea documentelor necesare exportului (certificate sanitare, pasapoarte etc) dar si a documentelor de transport si vamale;
- achizitionarea custii corespunzatoare (daca clientul o solicita in mod expres);
- transmiterea pe fax/mail la destinatie a setului de documente necesar vamuirii la import in tara de destinatie;
- avizarea destinatarului despre data si ora exacta a sosirii transportului;
- efectuarea controlului veterinar in aeroport;
- etichetarea corespunzatoarea a custii(date despre animal, date despre expeditor si destinatar, instructiuni de hranire, statiile de escala pe unde va calatori animalul etc)
- transportul intern al animalului de la domiciliul expeditorului si pana la aeroport (pentru Bucuresti si S.A.I. acest serviciu este gratuit);
- posibilitati pensiune completa pentru animalul Dvs pana la data imbarcarii in avion (cazarea animalului se va face in spatii deschise, aerisite pentru caini, iar pentru pisici in spatii inchise)

Infinite Marketing Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Axello