Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Indoors Real Estate Grup S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Calea Calarasi, Nr. 165, Bl. 38, Sc 2, Et. 4, Ap. 19, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.indoors.ro

Descrierea firmei

Indoors Real Estate s-a infiintat in toamna anului 2005, avand ca principala activitate oferirea de servicii imobiliare profesioniste si complete!

Agentia se remarca prin cateva trasaturi fundamentale: seriozitate, profesionalism, transparenta, promptitudine in calitatea serviciilor oferite, de la consultanta imobiliara pana la tranzactiile pe care le intermediaza.

Echipa de consultanti imobiliari este in contact permanent cu piata, reusind astfel sa ofere informatii reale si prompte tuturor clientilor nostri, a caror incredere a castigat-o multumita acestui fapt.

Indoors dispune de o baza de date on-line, actualizata in permanenta. Aici puteti gasi ultimele oferte de pe piata imobiliara. In acelasi timp puteti aplela la consultantii nostri imobiliari, care va pot ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Fiecare client se bucura de toata atentia noastra, deoarece satisfactia clientilor nostri ofera sens muncii pe care o depunem in fiecare zi. Indoors trateaza fiecare client ca si cum intregul succes si prestigiu ar depinde de el, pentru ca am inteles ca cea mai buna promovare a serviciilor noastre este facuta chiar de client.

De ce Indoors?
Raspunsul e foarte simplu - Calitatea vorbeste de la sine. Seriozitatea si promptitudinea cu care abordam fiecare client reprezinta calea noastra catre succes.

Obiectivul nostru este sa ajungem printre cele mai cautate companii de consultanta imobiliara si stim ca il vom atinge, deoarece o intreaga echipa de persoane motivate si cu experienta relevanta in domeniu contribuie la acest lucru, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Joburile firmei

Consilier Imobiliar
Bucuresti
08-01-2013
Consilier Imobiliar
Bucuresti
26-07-2010
Axello