Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Imp Expert Business Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Sabinelor, Nr. 5, Constanta, judet Constanta
Pagina web
www.impexpert.ro

Descrierea firmei

Imp Expert reprezinta un proiect de business ce a luat nastere in anul 2012 si care se afla in plina ascensiune.

Cheia succesului in ceea ce ne priveste consta in respectarea angajamentelor luate fata de partenerii si clientii nostri cu care dezvoltam relatii de colaborare pe termen lung.

Suntem o echipa tanara orientata catre cel mai bun rezultat si determinata sa identifice corect nevoile clientilor pentru a oferi solutii optime cu livrare in        timpul cel mai scurt.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta care se fundamenteaza atat pe cunostintele pe care echipa si le insuseste constant in ceea ce priveste noutatile in domeniu dar si pe experienta anterioara a personalului in vanzari business to business de birotica si papetarie.

Imp Expert este un partener de incredere care promoveaza eficienta, calitatea serviciilor pe care le ofera dar si a produselor pe care le comercializeaza.

Oferim consultanta vanzare si postvanzare, garantia ca solutiile convenite vor fi livrate in termenele fixate si produse de calitate recunoscute atat in tara cat si afara.

Credem in viitorul nostru si al generatiilor ce vor urma si investim in vederea dezvoltarii unui business util societatii prin creearea de noi locuri de munca.

www.impexpert.ro

Joburile firmei

Asistent achizitii
Constanta
17-07-2019
Grafician DTP
Constanta
28-06-2019
Sofer-livrator
Constanta
19-04-2019
Reprezentant Vanzari B2B
Constanta
06-06-2016
Agent Vanzari
Constanta
20-01-2016
Axello