Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Imd Horticulture Systems Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Cluj-Napoca, Cluj Napoca, judet Cluj
Pagina web
https://www.sereimd.ro

Descrierea firmei

Ne mandrim cu o experienta vasta, avem in echipa noastra specialisti atat pentru partea de automatizari, incalzire, sisteme de irigatii cat si pentru producerea de legume si flori in sistem hidroponic, putand garanta 100% calitatea produselor noastre.

Incepand de la teren, pana la solariile sau serele care corespund cerintelor Dumneavoastra, continuand cu semintele pentru legume sau flori sau rasadurile necesare, accesoriile aferente constructiei, consultanta pe perioada cultivarii, accesorii pentru cultura, si ajutor la valorificare, va oferim consultanta in alegerile pe care urmeaza sa le faceti, cu ajutorul experientei si specialistilor din echipa, specialisti care va vor pune la dispozitie cele mai potrivite soluti pentru afacerea Dumneavoastra in domeniul serelor si solariilor pentru flori si legume.

Acum, increderea pe care o aveati in IMD Horticulture Systems si pe care ne-am castigat-o in timp, reprezinta pentru noi cea mai importanta reusita.

Vom continua sa avem aceeasi abordare realista, sa oferim solarii profesionale, sere modulare si accesorii pentru cultura (folie solarii, profile prindere folie, sisteme irigatie), de calitate si profesioniste si sa actionam in interesul clientilor nostrii.

Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativa si orientarea catre client sunt valori in care credem si care se reflecta in fiecare produs si serviciu pe care il oferim.

Axello