Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

IC Creative Srl

Angajati
5-10
Adresa
Iasi, Breazu, judet Iasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma a luat fiinta in anul 2008. Sediul social al societatii precum si activitatea principala se desfasoara la adresa din Sat Breazu, Comuna Rediu Judetul Iasi.

Avand in proprietate un teren de peste 3000 mp, si o constructie tip hala metalica cu birouri, intreaga activitatea se desfasoara la adresa mentionata, spatiul de pe platfomele betonate fiind utilizat in scopul de a depozita o contitate suficienta de toalete ecologice, si cu functiune de parcare pentru parcul auto din dotare.

Incepind cu anul 2016, firma autorizeaza o noua activitate , respectiv Colectarea si epurarea apelor uzate. Achizitioneaza autoutilitare noi, toalete ecologice noi, containere, module VIP.

Scopul nostru este de a pune la dispozitia celor interesati un serviciu de inchiriere, intretinere, vidanjare toalete ecologice pentru diverse evenimente, tirguri, concerte, nunti in aer liber, precum si pentru santiere constructii, uz personal ocazional, toate acestea la un inalt standard de calitate, cu servicii profesionale oferite de o companie tinara, cu personal calificat.

Axello