Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Iany Procons Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Aurora, Focsani, judet Vrancea
Pagina web
-

Descrierea firmei

Situata in partea de sud-est a judetului Vrancea, in Municipiul Focsani, societatea noastra se adreseaza tuturor operatorilor economici publici si privati de pe intreg teritoriul Romaniei, avand experienta atat in judetul Vrancea cat si in alte judete cum ar fi Neamt, Iasi, Buzau, Teleorman, Prahova, etc.

Formam o echipa tanara de inginieri cai ferate drumuri si poduri, inginerie constructii hidrotehnice, ingineri imbunatatiri funciare, inginieri constructii civile si consultanti cu experienta in implementarea fondurilor europene.

Preocuparea fundamentala care ghideaza intreaga noastra activitate vizeaza oferirea unor solutii eficente sub raport cost-beneficiu pentru clientii nostri cu maxima promptitudine, fara ca rapiditatea raspunsului sa afecteze calitatea lucrarii.

Existenta mai multor specializari ne permite sa abordam cu maxima eficenta lucrari complexe fara a fi nevoiti sa cautam solutii in alta parte.

Tineretea si dinamismul echipei este intregita de vasta experienta a verificatorilor si expertilor tehnici autorizati cu care colaboram.

Joburile firmei

Inginer proiectant
Focsani
23-08-2019
Axello