Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hydro Business Systems

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Sfantul Gheorghe, Nr. 1 A, Pantelimon, judet Ilfov
Pagina web
www.hbs.com.ro

Descrierea firmei

Hydro Business Systems are ca principal domeniu de activitate comercializarea si punerea in aplicare a sistemelor de hidroizolatii lichide si semifluide. Suntem direct importatori de sisteme de hidroizolatii, reprezentand firma Johannes Enke Gmbh & CO.KG, Heinrich Hahne Gmbh &Co. kG, avand capital integral german cu o experinta in sistemul hidroizolatiilor de peste 50 de ani.

Hydro Business Systems este o companie cu capital integral romanesc, fondata de oameni cu experienta in domeniul hidroizolatiilor.

Scopul nostru principal este de a oferi beneficiarilor nostrii solutii de calitate la cele mai inalte standarde, la preturi competitive.

Vom consilia de fiecare data beneficiarul astfel incat solutia tehnica sa corespunda bugetului, fara a face compromisuri la calitate.

Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare.

Multumirea beneficiarilor nostri este cea mai buna recomandare pt noi, de aceea tratam toate lucrarile, indiferent de marimea lor, cu aceeasi seriozitate si profesionalism pe toata durata executiei.

Ingredintele unei hidroizolatii perfecte si multumirea beneficiarului final constau in solutia tehnica functionala pentru fiecare proiect in parte, forta de munca calificata si materiale de calitate.

Executam sisteme profesionale de hidroizolatii la terase, fundatii, izolatii termice acoperis, termohidroizolatii si amenajari diverse folosind cele mai noi tehnologii si materiale de hidroizolatii la preturile cele mai corecte.

Executam lucrari complexe de hidroizolatii necesare unei perfecte impermeabilizari a constructiilor subterane si de suprafata, rezervoare pentru lichide, statii de pompare, bazine.

Asiguram:
- consiliere si consultanta tehnica inca din faza proiectarii;
- stabilirea sistemului in functie de cerinte si buget;
- masuratorile specifice aplicarii sistemului ales: umiditate, temperatura, rezistenta suport;
- livrarea materialelor necesare aplicarii sistemului ales;
- pregatirea suportului in vederea aplicarii sistemului ales;
- aplicarea sistemului ales in timpul si bugetul stabilit;
- garantia lucrarilor executate si a serviciilor post garantie.

Joburile firmei

Muncitor calificat in constructii
Bucuresti
23-06-2019
Axello