Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hoteltech Solutions Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Harmanului 92, Sc. A, Et. 1, Ap. 5, Brasov, judet Brasov
Pagina web
-

Descrierea firmei

www.minibar.ro

EMS, Electronic Minibar Systems s.a. a fost fondata la sfârsitul anului 2000 cu scopul "de a furniza pentru industria hoteliera internationala produse de înalta calitate si foarte competitive".

Chiar daca brand-ul EMS este foarte tânar, deja putem oferi o gama larga de produse de înalta calitate la preturi foarte competitive. Produsele noastre nu sunt doar concepute sa fie atractive din punct de vedere al design-ului, ci si sa asigure un consum foarte scazut de energie datorita tehnologiei moderne folosite. Toate produsele noastre sunt fabricate în propria fabrica locata în Manisa, Turcia, ce a fost înfiintata de manageri si ingineri cu o experienta de peste 17 ani în industria productiei de minibaruri. Atentia pe care o acordam managementului calitatii a fost acreditata prin Certificatul de Calitate ISO 9001:2000 obtinut în anul 2002 din partea TÜV NorD CERT GmbH & Co. KG (Germany) pentru design, productie si vânzari.

Astazi, EMS a stabilit o retea internationala ce cuprinde circa 60 de distribuitori si acopera mai mult de 100 tari. Tinând seama de larga reprezentare internationala, asistenta locala este garantata indiferent de locatia hotelului dumneavoastra.

Joburile firmei

Consultant cosmetica
Brasov
26-05-2011
Trainer/Junior Trainer
Brasov
19-04-2010
Axello