Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Holleman

Angajati
101-500
Adresa
Soseaua de Centura Nr. 29, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.holleman.ro

Descrierea firmei

Holleman este recunoscuta ca fiind cea mai importanta companie din industria transporturilor agabaritice si cu greutati depasite de pe piata din Romania si Estul Europei.

Ne-am infiintat in Romania in 1997, suntem o firma 50-50 % romano - germana si ne-am facut remarcati prin serviciile noastre de calitate, prin seriozitate si respectarea promisiunilor fata de clientii de pretutindeni. Credem consecvent in profesionalism si ne pastram tot timpul pasiunea pentru activitatea noastra.

In timp, am devenit o companie multinationala cu operatiuni in Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Ungaria si Ucraina. Vrem sa fim in continuare furnizorul preferat in transporturi, deoarece noi credem in profesionalism, responsabilitate si parteneriat.

Pozitia noastra de companie-lider in transporturile grele din Romania si Estul Europei se datoreaza exploatarii celui mai performant parc auto specializat din aceasta zona geografica, rezultat al uneia dintre cele mai mari investitii realizate in domeniu (peste 8 milioane Euro), dar mai ales a unei echipe dedicate, bine pregatite si experimentate.

De asemenea, operarea cu un program software conceput special pentru procesele interne de business ne asigura un avantaj competitiv pe piata, iar clientilor nostri ofera beneficii majore: flux de comunicare, un bun management al comenzilor si reducerea timpului alocat actiunilor implicate, etc.

Noi stim in orice moment unde se afla fiecare vehicul din flota noastra si cati kilometri mai are de parcurs pana la atingerea obiectivului, fiecare camion fiind dotat cu un sistem de urmarire prin satelit.

Axello