Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hleihil Dental Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Viilor, Nr. 27, Cluj-Napoca, judet Cluj
Pagina web
www.hdentalstore.ro

Descrierea firmei

"Seriozitatea si profesionalismul reprezinta un atu in activitatea noastra"

Societatea Hdental Store este in plina dezvoltare cu sediul in Cluj Napoca, strada Viilor numarul 27 specializata pentru import si distributie de produse stomatologice. Romania este principala noastra piata de desfacere.

In scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Misiune:
Ne propunem si ne angajam sa oferim tuturor clientilor cele mai bune produse si servicii, cele mai noi tehnologii.

Valori:
-Dezvoltare continua.
-Promptitudine.
-Calitate
-Siguranta
-Consecventa.

Servicii:
-Import
-Distributie
-Comercializare produse stomatologice.

Echipa este formata atat din persoane tinere si dinamice, cat si din angajati cu experienta, astfel incat se imbina entuziasmul tineretii cu priceperea. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al Societatii Hdental Store.

Stim ca prin tot ce facem construim incredere, iar increderea este despre promisiuni respectate - proiecte livrate atunci cand trebuie si la calitatea ceruta. Increderea clientilor si partenerilor ne obliga si ne motiveaza sa fim mai buni pe zi ce trece.

Suntem dedicati unor parteneriate cu clientii nostri atat pentru ca credem in ele, cat si pentru ca ne place realmente sa lucram si sa interactionam cu oamenii. Noi nu doar livram o solutie, ci cream o relatie cu clientii pentru a le intelege afacerea, nevoile acesteia, resursele pe care le detin si ce solutie poate fi aplicata de la caz la caz.

Discutam cu clientul: ca ofertanti de servicii si produse, vrem sa ne asiguram ca livram serviciul intr-un mod optim. Acest lucru implica si o comunicare in ambele sensuri. Putem garanta clientilor nostri ca vor gasi mereu o voce umana la capatul celalalt al firului.

Credem ca pentru a performa in fiecare zi trebuie sa intelegem nevoile clientilor si sa ne adaptam situatiilor prin deschidere si maturitate.

Expunerea la situatii neobisnuite in piata locala aflata in curs de dezvoltare ne-a ajutat sa intelegem industria de distributie in mare masura si sa avem capacitatea de a oferi solutiile adecvate, prin cele mai eficiente canale, la timpul potrivit.

Joburile firmei

Reprezentant vanzari magazin
Cluj-Napoca
29-11-2016
Agent de vanzari
Cluj-Napoca
29-09-2016
Axello