Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hesperis Distribution Group

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Pescatus, nr. 49, Constanta, judet Constanta
Pagina web
www.hesperisgroup.com

Descrierea firmei

Ca si grup, punem pret pe capacitatea de a ne adapta rapid la nevoile pietei, deoarece modificarile comportamentului de consum si a puterii de cumparare ne obliga la oferirea unei game de produse de calitate la preturi competitive.

Strategia grupului nostru se defineste prin orientarea catre client si are drept principal scop demararea unei colaborari  puternice si loiale cu fiecare client in parte.

Schimbarile frecvente din cadrul pietei ne obliga sa acordam o importanta sporita monitorizarii si imbunatatirii unor procese esentiale precum vanzarile, livrarea, depozitarea sau aprovizionarea.

Grupul Hesperis importa si distribuie produse de calitate direct de la producatori, de unde incercam sa obtinem preturi cat mai competitive, dar si branduri  cunoscute pentru care  negociem preturile cu cei mai mari distribuitori externi.

Grupul Hesperis este partenerul de care ai nevoie!

Experienta capatata in retail, marca privata pe care o detinem, distributie-logistica, import-export, plasare si dezvoltare de branduri internationale pe piata romaneasca fac din Grupul Hesperis partenerul de care ai nevoie!

La baza dezvoltarii noastre sta preocuparea constanta pentru obtinerea de produse de calitate si branduri cunoscute la preturi competitive, astfel incheind relatii comerciale direct cu producatorii produselor importate dar si cu diversi distribuitori de produse ale caror branduri sunt cunoscute pe piata romaneasca. Plasarea si dezvoltarea brandurilor internationale pe plan national ne obliga la asumarea unor serii de responsabilitati, care au in vedere o reprezentare cat mai buna si cat mai eficienta a acestora in cadrul pietei locale.

A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well. Jeff Bezos

Grupul Hesperis aloca o importanta majora procesului de import, un proces amplu si minutios care porneste de la identificarea cerintelor clientilor, dar si a oportunitatilor de vanzare!

In aceasta perioada am capatat experienta in import, export, listari de produse, in dezvoltarea brandurilor proprii precum si in plasarea de produse la nivel national.

Axello