Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hemel

Angajati
101-500
Adresa
str.Train, Craiova, judet Dolj
Pagina web
-

Descrierea firmei

System Hemel International este fondat in anul 1991 la Viena.
Hemel Cosmetics produce si comercializeaza produse cosmetice necesare oricarei gospodarii, de calitate excelenta, atestate, atent verificate si protejate. Aceste produse sunt alcatuite din componente de baza naturale (miere, ceara de albine, unt de cacao, uleiuri de plante, uleiuri eterice, extracte din plante medicinale, vitamine) alese cu grija.

Produsele se folosesc pentru ingrijire, protectie si igiena; pastreaza echilibrul intre aciditatea si umiditatea pielii. Sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, pentru toate varstele si pentru toate partile corpului.

Produsele ecologic sunt perfecte, nu contin conservanti sintetici. Sunt concentrate 100%, se aplica in cantitati minime pe pielea umezita.

Produsele din colectia Hemel Cosmetics sunt distribuite prin reteaua de consumatori, dupa sistemul de marketing prin retea (Network Marketing).
De ce? Cele cinci motive elocvente:
Evitarea sistemelor mari de vanzari en gros si cu amanuntul;
Produsul este prezentat de prienteni si este posibila incercarea lui;
Totul este sub control printr-un marketing de calitate, iar veniturile din vanzari le impart toti membri sistemului in raport cu rezultatele obtinute;
Cresterea nelimitata a retelei prin sistemul IGMS (Sistemul Marketing International Global) adica la includerea noilor membri din alte tari punctajele sunt sumate colaboratorilor pe rand prin liniile de sponsorizare;
Produsele Hemel Cosmetics indeplinesc doua conditii de baza ca sa fie vandute cu succes in sistemul Network Marketing: calitate de varf si necesitatea prezentei in fiecare casa.

Sistemul de comercializare ale produselor Hemel Cosmetics - Network Marketing - este cel mai progresiv sistem de distributie, prin intermediul acestuia se poate distribui o cantitate de produse mult mai mare decat prin sistemul clasic de vanzare.

Produsele comercializate de Hemel Cosmetics sunt atestate, verificate, inregistrate si au urmatoarele certificate ISO 9001:
EvroCert Quality Management System certificate, according to JUS ISO 9001:2001, reg. no. 076/00
OQS Quality Management System certificate, according to ISO 9001:2000, reg. no. 3589/0
IQNet Quality Management System certificate, according to ISO 9001:2000, reg. no. 3589/0

Site-ul oficial al firmei este: http://www.hemelco.com

Joburile firmei

Reprezentant vanzari
Craiova, Drobeta T. Severin, Orsova, Pitesti, Ploiesti
06-04-2008
Distribuitori pentru produse naturale
Galati, Hunedoara, Ilfov, Mangalia, Navodari
28-02-2008
Distribuitori cosmetice
Alexandria, Arad, Bacau, Baia-Mare, Braila
12-02-2008
Reprezentant vanzari
Arad, Bucuresti, Targu Jiu, Timisoara, Calafat
05-02-2008
Axello