Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hello Printing Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Vasile Lascar, Nr. 5-7, et. 1, C40, sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.hello-printing.ro

Descrierea firmei

Hello Printing este o agentie de productie publicitara care ofera servicii complete de tipar digital, offset si imprimari personalizate pe orice tip de material.

Suntem specializati in print digital si folosim tehnologii de ultima generatie, pentru a printa imediat orice fisier digital la o calitate superioara.

Am introdus in portofoliul nostru si servicii de printare outdoor, import de material promotionale, sisteme expozitionale si productie de semnalistica.

Produse oferite:
Tipar digital si offset: carti de vizita, mape de prezentare, flyere, brosuri si pliante, cataloage, afise, plicuri personalizate, calendar de perete/birou, agende personalizate, felicitari si invitatii, meniuri, ecusoane si legitimatii.

Print UV: Carti de vizita atipice, pixuri, brichete, USB-uri, laptop/tableta/Carcase telefoane mobile, tablouri din lemn, coperti agende printate.

Personalizare textile: tricouri si sacose personalizate, genti de laptop, alte materiale textile.

Gravura laser: placute gravate: obiecte promotionale metalice, din piele sau lemn (pixuri, brelocuri, ecusoare, brichete, power bank, etc.) si obiecte atipice (carcase telefon, catarame, marochinarie).

Colantari: colantare auto si vitrine, caserare pe diferite placi rigide, decupare in orice forma.

Printuri outdoor: banner, mesh, autocolant.

Axello