Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Hausline Srl-d

Angajati
5-10
Adresa
Str. Oasului, Nr. 86-90, corp J, spatiu comercial nr.5, Cluj-Napoca, judet Cluj
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem specialisti in furnizarea materialelor de constructie, a gresiei, parchetului, pietrei naturale, obiectelor sanitare constructorilor, designerilor, arhitectilor si utilizatorilor finali, ne propunem sa oferim servicii de neegalat tuturor clientilor nostri.

Comercializam cele mai bune branduri de materiale de constructii si finisaje, profesioniste de calitate exceptionala, oferim clientilor nostri mii de produse astfel incat viziunea ta va fi mereu prioritatea noastra.

Actualizam constant showroom-urile noastre, pentru ca sa putem oferi clientilor nostri cele mai recente produse pe piata. Avem un personal priceput, dedicat sa indeplineasca cele mai bune servicii in relatia cu clientii.

Hausline ofera livrare gratuita in Cluj-Napoca si localitatile din apropriere, punem pret de promptitudine, si suntem intotdeauna gata sa va aducem materialele la santier sau la domiciliu atunci cand aveti nevoie de ele.

Misiunea noastra este de a construi si mentine relatii puternice cu clientii, furnizorii si angajatii in aceeasi timp ramanand fideli valorilor noastre fundamentale: Siguranta, Creativitate, Integritate, Eficienta, Inovatie si Recunoastere.

Axello