Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

GVB Stone Division

Angajati
11-50
Adresa
Str. Petru Rares, Nr. 105, Arad, judet Arad
Pagina web
http://www.gvb.ro

Descrierea firmei

Compania GVB Stone Division ocupa domeniul constructiilor cu cel mai mare impact vizual si estetica arhitecturala, respectiv domeniul decoratiunilor din urmatoarele materiale: piatra naturala, decorativa, travertin, marmura, granit, ardezie, peisagistica.

Suntem compania ce oferim cea mai mare diversitate de piatra naturala, decorativa, travertin, pavaje, amenajari exterioare, spatii verzi, iazuri, cascade si multe alte combinatii arhitecturale de un design personalizat, durabile si la cele mai bune preturi.
Piatra are ca principale calităţi rezistenţa ridicată la uzură, durabilitatea, uşurinţa în aplicare (placare) şi folosire, combinate cu stilul unic şi exclusivist oferit lucrării efectuate cu piatra naturala.

Diversitatea modelelor de piatra decorativa si naturala oferite ne plasează în topul furnizorilor din domeniu. Multitudinea de combinaţii şi stiluri satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi în materie de design, amenajari şi peisagistică.

De la stilul clasic la cel modern, de la cel rustic la cel futurist aici puteţi găsi modele de piatra unice care puse în operă creează un ambient deosebit de rafinat spaţiului decorat.

Tendinţele din ultima perioadă în materie de design şi arhitectură se contopesc perfect cu produsele oferite de noi. Pentru a putea susţine dezvoltarea conceptului şi extinderea reţelei de clienţi compania noastră vă stă la dispoziţie cu showroomuri de prezentare, unice în ţară, unde sunt expuse modele de piatra naturala, piatra decorativa şi mulaje care reproduc până in cel mai mic detaliu piatra naturala.

Joburile firmei

Web developer
Timisoara, Arad
26-01-2012
Axello