Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Group Expert Consulting 2000 S.R.L.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd.Ficusului nr.12A, sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL este partenerul pe care si-l doresc toti, este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila. Cu o experienta de peste 10 ani in contabilitate si consultanta, si opt ani in audit, misiunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile locale si internationale care au nevoie de consultanta¬ ¬ contabila , fiscala sau audit.

Group Expert Consulting 2000 SRL este una din companiile cu o ascensiune rapida in acest domeniu, acum cu un portofoliu ce depaseste 80 de clienti. Credem ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de lunga durata cu un partener este de a-i anticipa nevoile, de a-i oferi servicii de cea mai buna calitate si la momentul potrivit.

Oferim o varietate de servicii, de la contabilitate la audit financiar si analize economico- financiare. Angajamentul nostru de a furniza clientilor servicii de cea mai buna calitate se reflecta in atentia deosebita pe care o acordam formarii profesionale a angajatilor.

Complexitatea sistemului economic si legislativ, in cadrul caruia opereaza clientii, ii oblige pe angajatii nostril sa-si imbunatateasca constant abilitatile profesionale si de asemenea sa fie la curent cu ultimele modificari legislative.

Joburile firmei

Contabil
Bucuresti
06-02-2014
Contabil / Expert contabil
Bucuresti
30-09-2013
Contabil
Bucuresti
18-06-2013
Inspector resurse umane
Bucuresti
18-06-2013
Asistent manager
Bucuresti
28-01-2009
Axello