Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Greeny Center - Magazin Online

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Lucram doar online !!, Targu Mures, judet Mures
Pagina web
http://greenycenter.ro

Descrierea firmei

Prin magazinul online de produse naturiste, cosmetice, hrana bio Greeny Center oferim produse cu grad ridicat de asimilare care au la baza studii de cercetare aprofundata.

Greeny Center isi propune sa gazduiasca pe acest portal produse naturiste si produse de infrumusetare de cea mai buna calitate, la pret de producator.

Multe din produsele naturiste sau de frumusete poarta marca "bio" sau au in spate certificate de conformitate.

Gama de produse naturiste si cea de produse de infrumusetare de la Greeny Center vor fi atent selectionate pe baza de testimoniale oferite de catre clientii nostri mai vechi care sunt consumatori de produse naturiste bio.

Intr-o lume in care este tot mai mare nevoia de suplimente nutritive, au aparut si o serie intreaga de produse de tip "placebo" de aceea pe acest site va vom oferi doar produse de cea mai buna calitate.

Noi consideram ca fiind vorba de produse cu care hranim organismul nostru, este normal sa ii oferim ceea ce este mai bun, sa incercam sa gasim produse naturiste bio fara sa facem rabat de la calitate sau sa incercam sa facem economii.

Deasemenea mai stim si ca tot ce apare la televizor este cumparat a doua zi "cu ochii inchisi" de catre consumatorul neavizat si din acest motiv pe acest site nu ve-ti gasi "produse naturiste" din gama celor care apar la televizor insa, va vom pune la dispozitie studii clinice despre anumite produse de nutritie pentru a demonstra in mod stiintific calitatea lor.

Odata cu deschiderea acestui magazin online de produse naturiste si bio pentru sanatate si frumusete ne propunem sa consiliem clientii nostri pentru a obtine aceste produse de calitate listate in site la pret de depozit prin achizitie on-line, intr-un timp rapid si livrate direct la domiciliu.

Va asteptam sa ne vizitati la www,greenycenter.ro sau sa ne contactati in scris sau telefonic la 0722934715 pentru orice fel de informatii legate de produsele sau tratamentele de pe acest site.

Axello