Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Greenlight Concept

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Pescarusului, Chiajna, judet Ilfov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Greenlight Concept va propune o solutie prin care veti putea folosi cea mai buna alternativa de iluminat din punct de vedere al consumului de energie - cu pana la 90% mai economic - si implicit un iluminat ecologic.

Va veti bucura in plus de avantajele unei tehnologii avansate.

Cea mai buna alternativa - tehnologia LED, caci despre asta vorbim - va deveni punctul de referinta in sistemele de iluminat.

Nu este o tehnologie aparuta in ultimii ani dar a fost dezvoltata in ultimii ani astfel incat sa rivalizeze ca putere de iluminare cu becul clasic, folosind doar 90% din resurse.

Chiar mai important este faptul ca sunt mult mai sigure! Nu contin mercur sau substante periculoase, spre deosebire de neoane sau becurile ecologice care, in cazul in care se sparg, pot reprezenta un pericol pentru familie sau angajati.

Tehnologia LED (Light Emitting Diode)Â Â este cu adevarat o tehnologie ecologica din 3 motive:

•nu se folosesc materiale toxice spre deosebire de solutiile existente pana acum (cum ar fi becurile ecologice care au in componenta o cantitate semnificativa de mercur)
•durata de viata mai mare reduce deseurile provenite din lampile uzate
•reduce poluarea prin consumul a pana la 80% mai putina energie electrica si ajuta la conservarea combustibililor fosili. (70% din energia electrica produsa in Romania este obtinuta prin arderea combustibililor fosili).

Axello