Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gotta Beauty Center

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Oltenitei, Nr .45, etaj 1, Popesti-Leordeni, judet Ilfov
Pagina web
www.gotta.ro

Descrierea firmei

Gotta Beauty Center si-a propus ca membrii comunitati din Popesti-Leordeni sa beneficieze de servicii similare celor din Bucuresti, de aceea am creat un centru de frumusete avand la baza un concept integrat, ce include toate serviciile de infrumusetare, intr-un ambient distins, elegant, cu dotari moderne si specialisti cu experienta.

Salonul este foarte aproape de Bucuresti (zona de sud¬ ¬ Sun Plaza, Aparatori, Vitan). Se poate ajunge cu usurinta si din zonele limitrofe: Glina, Frumusani, Berceni, etc.

Servicii
Gotta Beauty Center din Popesti-Leordeni vine in intampinarea dumneavoastra oferind servicii de calitate, aproape de casa, pentru intreaga familie: coafura, frizerie, manichiura (clasica si moderna: constructie gel, unghii false, semipermanenta, manichiura spa, etc.), pedichiura, cosmetica, make-up profesional, masaj si tratamente corporale.

Produse utilizate

Lucram cu branduri de renume: WELLA, L'Oreal Paris, Alfaparf Milano, Label M Londra, OPI, ORLY, GIGI Cosmetics, CASMARA, Bruno Vassari, MAC, Make-Up For Ever, Parisax, DMK Cosmetics, etc.

Joburile firmei

Hair stylist
Bucuresti
26-03-2014
Cosmeticiana
Bucuresti
30-01-2014
Manichiurista
Bucuresti
30-01-2014
Coafeza frizerita
Bucuresti
30-01-2014
Personal receptie salon infrumusetare Popesti-Leordeni
Bucuresti, Ilfov
30-01-2014
Axello