Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Golden Jobs (franciza Banca De Joburi)

Angajati
5-10
Adresa
Str. Primaverii. Nr. 23, Et.1, Constanta, judet Constanta
Pagina web
-

Descrierea firmei

Golden Jobs SRL (Franciza Banca de Joburi) este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Constanta.

Golden Jobs SRL (Franciza Banca de Joburi) isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate.

Compania se poate lauda in prezent cu mii de candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, dar si cu peste o mie de parteneriate incheiate in decursul activitatii cu angajatori si agentii de recrutare din strainatate.

Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta si orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind un serviciu de asistenta continua.

De asemenea, dispunem de cele mai atragatoare programe de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor de munca impuse de respectivele tari, precum Aanglia, Germania, Italia.

Axello