Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gold'n'roll

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Witing, Nr.5, Office.15, Sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.goldnroll.ro

Descrierea firmei

24 carate inseamna aur. Orice mai putin este aliaj.
Gold'N'Roll va propune numai lingouri si bijuterii 24K la un pret corect si transparent.

Misiunea noastra este facilitarea utilizarii metalelor pretioase in forma lor pura ca bijuterii, economii, investitii, unitate de masura a valorii si moneda de schimb.

Pentru a face aurul cat mai accesibil pietei locale, noi privilegiem parteneriatele directe cu rafinarii de traditie recunoscute international. Prin inovatie si optimizare continua a proceselor, putem sa va oferim aur fizic de investitie si servicii conexe de depozitare si transfer la cel mai mic premium aplicat cotatiei internationale.

In ceea ce priveste bijuteriile, ideal ar fi ca acestea sa fie evaluate transparent atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului. Ideal ar fi sa vedem pe piata cat mai putine falsuri si obiecte din aliaj ieftin, si cat mai multe bijuterii din aur si platina 24K.

Noi lucram la transformarea lui ideal ar fi in realitate. Ajutam artizanii care produc bijuterii din aur si platina pure in traditia antica prin promovare, prin evaluarea si prin aplicarea marcii de responsabilitate Gold'N'Roll.

Prin serviciul Escrow, oferim siguranta schimbului de bijuterii, lingouri si monede. In situatia in care cumparatorul si vanzatorul de bijuterii sau metale pretioase de investitie nu se cunosc si mai ales daca se afla in locatii diferite, exista o problema de incredere. In acest caz serviciul Gold'N'Roll Escrow este recomandat, reprezentand garantul ambelor parti.

Axello