Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gold'n'roll

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Constantin Balacescu, Nr. 30, Ap. 2, Sect. 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
goldnroll.store

Descrierea firmei

Salut! Noi suntem Alexandru si Gabriela. Nu sfintii apostoli, ci creatorii de tricouri personalizate.

Am botezat multe tricouri de cand o avem pe "Shortee", imprimanta noastra. Tehnologia DTG (Direct To Garment) printing ne permite sa imprimam digital imagini realistice ca rezolutie si culoare.

Daca doresti, ne poti cunoaste si pe noi. Pentru ca nu iti vindem numai un produs, ci un serviciu complet - o experienta.

Noi te primim in atelierul nostru cu tricoul ales de tine. Acela care iti vine bine, culoarea care te prinde, materialul pe care il doresti tu. Te servim cu o cafea sau o cana de ceai.

Ne vei spune daca iti doresti un tricou personalizat pentru tine insuti sau pentru un cadou; tricouri personalizate pentru familia sau prietenii tai; pentru un team-building, pentru un eveniment, pentru o campanie de promovare, pentru un concurs, pentru un club sau asociatie. Sau poate nu un tricou ci un steag, o fata de perna sau o pijama.

In orice context, noi te ascultam si venim cu idei: concept, slogan, design grafic.

Atunci cand solutia noastra corespunde cu viziunea ta, ii dam dumul la imprimat. Vei pleca cu tricoul pe tine. Daca ai de imprimat un lot, iti dam drumul dupa primul print (dar nu inainte de a-ti fi terminat cafeaua!). Vom avea noi grija ca lotul sa ajunga la adresa ta.

Detalii si comenzi telefonice: 0756824178.

Pentru comenzi din afara Romaniei:
https://goldnroll.store/

Axello