Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Global Team Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Fabricii, Nr. 65 - 67, Spatiul comercial 3, Cluj Napoca, judet Cluj
Pagina web
www.globalteam.ro

Descrierea firmei

Global Team a inteles importanta stapanirii unei limbi de circulatie internationala si alaturi de echipa de profesori talentati pune la dispozitia
persoanelor fizice, firmelor sau institutiilor cursuri specializate de limbi straine: Engleza, Germana, Spaniola, Italiana, Franceza, Maghiara, Rusa, Japoneza.

Romana pentru straini, Chineza, Turca, Norvegiana, Greaca, Portugheza, Araba, Bulgara, Ucrainiana, Olandeza, Poloneza, Slovaca, Slovena, Suedeza,
Ceha, Daneza, Irlandeza, Croata, Finlandeza, Coreana, Albaneza, Sarba, Catalana, Estona, Letona, Persana, Ebraica Latina sau orice alta limba straina la cerere.

Centrul nostru de limbi straine activeaza pe piata din 2008, timp in care am acumulat experienta necesara care sa ne ajute sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate, profesionalism si un partener de incredere prin:
-Echipa Global Team: profesori tineri, insa experimentati si rabdatori, absolventi ai Facultatii de Litere, fiecare urmand stagii de pregatire profesionala si formare didactica, atat in cadrul firmei, cat si in strainatate.
-Materiale: manuale, caiete de lucru, jocuri, suport audio-video, imagini, etc, apartinand unor prestigioase edituri din strainatate, alese in urma unei analize de nevoi si a unui test scris de limba pentru stabilirea nivelului.
-Structura cursului: 1 modul = 10 cursuri a cate o ora si patruzeci de minute de curs.
-Metoda de predare: interactiva, punandu-se accent pe stimularea abilitatilor de comunicare, suportul gramatical fiind de asemenea introdus prin astfel de metode.

Axello