Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gleam Lotus

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Principala, Nr. 380, Sat. Boistea, Com. Petricani, judet Neamt
Pagina web
www.gleamlotus.ro

Descrierea firmei

SC Gleam Lotus este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate distributia de articole tehnice din cauciuc, asistenta tehnica pe probleme tehnice si tehnologice de fabricatie si utilizarii produselor de acest tip.

Serviciile organizatiei Gleam Lotus sunt adaptate in permanenta cerintelor partenerilor sai, astfel putand sa ofere solutii complete in realizarea de obiective si actiuni care sa satisfaca cerintele standardelor referentiale actuale ce impun o conduita si atitudine profesionala in concordanta cu obiectivele propuse.

Prin managementul competitiv abordat de echipa GLEAM LOTUS, satisfacerea cerintelor partenerului este linia directoare a tuturor activitatilor desfasurate de organizatie, prin realizarea activitatilor de o inalta tinuta profesionala si, evident, cu respectarea actelor, normativelor si standardelor actuale.

O atentie deosebita s-a acordat stabilirii si implementarii unui sistem integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001; 2008, SR EN ISO 14001;2005 si SR OHSAS 18001;2008, angajandu-ne in asigurarea infrastructurii si a unui mediu de lucru adecvat pentru desfasurarea corespunzatoare a tuturor proceselor si a resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite si anume satisfactia cerintelor partenerilor prin respectarea tuturor obligatiilor in proportie de 100%.

Reclamatiile, daca s-ar primi de la partenerii de afaceri, ar reprezenta pentru organizatie o importanta sursa de informatii in vederea identificarii potentialului de inbunatatire a activitatii.

Portofoliul larg de clienti, alcatuit din organizatii de prestigiu si aria diversificata de produse si servicii oferite, reprezinta cartea de vizita a echipei Gleam Lotus.

Competitia din ce in ce mai acerba din toate domeniile si schimbarile care apar pe piata romaneasca ne-au determinat sa devenim mai flexibili si mai dinamici. Vrem sa simtiti asta din plin si Dumneavoastra, pentru echipa Gleam Lotus calitatea si promptitudinea sunt lege.

In sfarsit Gleam Lotus reprezinta provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambitie, ambitia de a fi cel mai bun in a oferi articole tehnice din cauciuc de calitate superioara conforma cu standardele in vigoare,promptitudine si onestitate in relatiile de colaborare.

Cu consideratie,

Echipa Gleam Lotus.

Axello