Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Glass Expert

Angajati
51-100
Adresa
Sos. Oltenitei, Nr. 202, Popesti Leordeni, judet Ilfov
Pagina web
www.glassexpert.ro

Descrierea firmei

Glass Expert Srl. a fost fondata in anul 2002 avand in totalitate capital autohton si are ca principal obiect de activitate prelucrarea si finisarea sticlei plane.

Tehnologia de ultima generatie a utilajelor din hala de productie permit prelucrari variate ale sticlei, taiere la dimensiuni exacte si finisare deosebita.

Cei 3000 mp din hala de productie asigura spatiul necesar prelucrarilor diverse : finisarea cantului, sablare mecanica, laminare, emailare, curbare, gaurire, decupare, lipire in camp U.V. Cuptorul de securizare TAMGLASS completeaza capacitatea Glass Expert de prelucrare a sticlei plane.

Departamentul tehnic al Glass Expert ofera solutiile specifice fiecarui proiect in parte, adecvate bugetelor si preferintelor.        

Feroneria pe care o furnizam odata cu montarea reperelor de sticla, este produsa de firme de renume si respecta Normele Europene in vigoare.

Punerea in practica a solutiilor tehnice este asigurata de echipa noastra de montaj, seriozitatea si eficienta fiind argumente care ne recomanda.

Certificarea ISO 9001 acordata la inceputul anului 2010, reprezinta un plus de incredere in calitatea produselor oferite de Glass Expert.

Site: www.glassexpert.ro

Axello