Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Glass Building Systems

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Pantelimon, Nr. 111A, Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.pereticortina-gbs.ro

Descrierea firmei

S.C. Glass Building Systems S.R.L. este o companie dinamica cu un colectiv tanar care prin experienta, creativitatea si imaginatia sa poate pune in practica ideile clientilor sai prin lansarea de produse de calitate.

Compania are ca obiect de activitate proiectarea, executia si montajul sistemelor din aluminiu si PVC, pereti cortina si placari cu placi composite, comercializand ferestre si usi din aluminiu si PVC intr-o larga paleta de culori.www.pereticortina-gbs.ro

Oferta noastra se adreseaza atat investitorilor, antreprenorilor, proiectantilor, cat si persoanelor fizice, fiind destinata constructiilor noi si lucrarilor de renovare pentru toate tipurile de cladiri: industriale, comerciale, birouri, locuinte.

Sticla este principalul element de inchidere utilizat, care permite o iluminare abundenta, precum si economisirea energiei, datorita proprietatilor termoizolante ale sistemelor de fatada si tamplarie, denumite generic "termopane".

Oferim clientilor nostri produse de calitate si cu durabilitate ridicata, de aceea folosim materiale si component de calitate superioara: sisteme de tamplarie PROFILCO si ALUMIL si sistemul german de profile PVC VEKA, feronerie ROTO si geam termopan tip ALROTERM produs de Spectrum Industries.

Joburile firmei

Tamplari aluminiu, PVC
Bucuresti
05-04-2016
Agent vanzari constructii pe teren
Bucuresti
12-05-2014
Tamplari aluminiu, PVC
Bucuresti
03-11-2009
Tamplari aluminiu, PVC
Bucuresti
03-11-2009
Tamplari aluminiu, PVC
Bucuresti
03-11-2009
Colaboratori vanzari
Bucuresti
25-03-2009
Tamplari aluminiu, pvc
Bucuresti
25-09-2008
Axello