Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gip Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Calea Bucuresti, Nr. 134, Craiova, judet Dolj
Pagina web
www.gip.ro

Descrierea firmei

Fondat in 1991 grupul de firme GIP - GIP RO Ambient functioneaza in Craiova si Bucuresti.

Dezvoltarea continua a companiei o plaseaza in randul principalilor producatori de tamplarie PVC si geam termoizolant realizand totodata si comercializarea de materii prime necesare in domeniul tamplariei.

Dotarea logistica ce cuprinde peste 4000 de metri patrati pentru productie si depozitare asigura capacitatea companiei de a raspunde prompt oricarei cerinte de amploare, plasandu-ne pe o pozitie de varf a industriei de profil.

Membru fondator al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) din Romania, grupul GIP - GIP RO AMBIENT este o organizatie dinamica ce vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, oferindu-va solutii care satisfac standardele cele mai exigente atat in privinta calitatii (ISO 9001), cat si a serviciilor oferite.

Calitatea produsului finit este garantata de dotarea cu utilaje de ultima generatie care se constituie in linii complet automatizate pentru productia de tamplarie cat si pentru productia de geam termopan.

Totodata departamentul de ofertare si proiectare va fi alaturi de dumneavoastra pentru alegerea solutiei celei mai potrivite, acesta functionand in showroom-uri cu spatii generoase de expunere in Craiova cat si in Bucuresti.

Joburile firmei

Axello