Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gimar Serpico Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Biharia, Nr.67-77 (Metav Business Park), Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
http://www.gimarserpico.ro/

Descrierea firmei

Gimar Serpico Srl si-a inceput activitatea in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor in anul 1992,ca importator si distribuitor de stingatoare de incendiu produse in Italia.

Gimar Serpico Srl furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale P.S.I., inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD, Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti, Bucharest Business Park, Citroen, Porsche etc.

Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu.

La cerere, asiguram consultanta pentru dotarea cu mijloace de prima interventie in conformitate cu Normele generale de prevenire si stingere a incendiilor.

Asiguram, prin cealalta societate a noastra Gimar Serpico Srl, autorizata ISU si ISO 9001:2000 verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelor de incendiu de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale.

Societatea noastra comercializeaza gama completa de produse omologate de Registrul Auto Roman, pentru siguranta rutiera, necesare dotarii autovehiculelor de toate tipurile.

Gimar Serpico Srl si-a castigat si face eforturi pentru mentinerea increderii clientilor prin seriozitate si preocupare permanenta pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite acestora.

Axello