Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gilcom International Trading Co S.R.L

Angajati
11-50
Adresa
Str Buzoianu Ion, Col., Nr. 107bis, Cod 120217, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.gilcom.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1992, Gilcom International Trading Co S.R.L isi propune sa ofere actualilor si potentialilor clienti posibilitatea de a achizitiona¬ ¬ produse de calitate la cele mai bune preturi dupa piata.

Firma Gilcom International Trading Co S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de caramizi, ciment, var, vopseluri, adezivi pentru constructii, tigle, gresie, faianta, rigips. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.¬ ¬

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Gilcom International Trading Co S.R.L sa isi perfectioneze oferta si sa o adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Joburile firmei

Agent Vanzari
Buzau
13-04-2008
Agent Vanzari
Buzau
28-09-2007
Agent Vanzari
Buzau
23-07-2007
Axello