Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gerompis Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Brasovului 6/22, Targu Mures, judet Mures
Pagina web
-

Descrierea firmei

Principalul domeniu de activitate a firmei este exportul de piese, componente auxiliare si de schimb pentru sisteme automate de deschidere a geamurilor prin comandă electrica.

Ce va trebuie pentru o uşurare a deschiderii geamurilor la lucuri greu accesibile: geamuri automate - ferestre automate, cu alte cuvinte automatizari ferestre.

V-aţi gandit vreodata cum ar fi sa aveti fereastra cu telecomanda ?

Oferim solutii pentru situatii speciale. Domenii de aplicabilitate: locurile greu accesibile, cupole, hale de productie, geamuri situate la inaltime. Un alt domeniu: piscine acoperite unde este necesara aerisirea.

Produsele noastre sunt utilizate si la aerisirea gradinilor de iarna, fiind cunoscut faptul ca plantele necesită o clima prescrisa. Deasemenea aceste sisteme se utilizeaza si in biserici unde geamurile sunt situate la inaltime.

Un set de fereastra automatizata sau geam automat va este de folos in toate situatiile in care aveti nevoie de aerisire si fereastra este la un loc greu accesibi..

Cu ajutorul sistemului de deschidere a geamurilor cu telecomanda va simplificati treaba, mai ales cand aveti mai multe geamuri sau ferestre, economisand timp prin deschiderea geamurilor prin comanda electrica.

Cu ferestre automatizate nu sunteti expusi unor riscuri precum caderea de la inaltime.

Axello