Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

General-Tex S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Cazangiilor, Nr. 4, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.etichete-tesute.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2002, General Tex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi.

Compania General Tex S.R.L. produce o gama larga de etichete tesute pentru industria textila si etichete tesute adezive pt. industria incaltamintei. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. General Tex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello