Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gathering For Jobs Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Pacii, Nr. 3, Bl. S2, Sc. B, Ap. 3, Tulcea, judet Tulcea
Pagina web
www.angajarioriunde.ro

Descrierea firmei

Gathering For Jobs Srl este o companie specializata in selectia si recrutarea fortei de munca, originara din Romania si acreditata potrivit legislatiei acestei tari.

Cu o prezenta din 2019 pe piata de profil, Gathering For Jobs SRL a raspuns exigentelor angajatorilor din UE care au solicitat muncitori romani calificati si necalificati in varii domenii.

Oferim o gama completa de servicii de recrutare si consultanta HR. Specialistii nostri sunt calificati pentru a oferi industriei consultanta adaptata pentru companiile care doresc sa dezvolte sau sa schimbe strategia de resurse umane.

Serviciile de recrutare sunt organizate astfel incat sa satisfaca cele mai inalte cerinte. Strategiile noastre de recrutare sunt orientate spre a corespunde asteptarilor clientilor nostri folosind tehnici moderne de selectie a personalului adecvat.

Specialistii nostri folosesc metoda recrutarii accelerate pentru a face fata cerintelor clientilor nostril intr-un mediu de business din ce in ce mai dinamic si in crestere.Candidatii nostril sunt selectati printr-un process de recrutare avansat

Verificam in detaliu experienta, capacitatile si abilitatile candidatilor propusi permitandu-ne astfel sa furnizam cele mai adecvate resurse care se potrivesc intru totul cerintelor clientilor nostri. Obiectivul nostru este sa satisfacem cererintele in crestere atat ale pietei interne cat si a celei externe.

Serviciile nostre se bazeaza pe seriozitate, promptitudine si profesionalism. Dovedim pasiune si implicare totala in activitatea desfasurata pentru satisfacerea exigentelor colaboratorilor nostri, la cele mai inalte standarde.

http://www.angajarioriunde.ro/

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Muncitori necalificati parcuri distractii/circuri - Irlanda
Strainatate, Toate orasele
02-03-2020
Muncitori agricultura Olanda
Strainatate, Toate orasele
02-03-2020
Personal pentru abator in Marea Britanie
Strainatate, Toate orasele
02-03-2020
Axello