Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Garden Rustic Spatii Verzi

Angajati
5-10
Adresa
Str. Primaverii Nr. 62, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.gardenrustic.ro

Descrierea firmei

Garden Rustic spatii verzi Timisoara -furnizor de servici de gradinarit, plante si arbori ornamentali, instalati si sisteme de irigat si drenaj, iazuri si fantani arteziene, se impune pe piata prin SERIOZITATE CALITATE SI PRETURI ACCEPTABILE venind in intampinarea clientilor sai cu un pachet complet de lucrari pentru amenajari de gradini si parcuri:

- gazon
- plante si arbori ornamentali
- iazuri si fantani arteziene
- instalati si sisteme de irigat
- sisteme de drenaj
- pavaje

GAZON

Gazonul reprezinta sufletul unei gradini, fiind unul din elementele cele mai apreciate ale unei gradini. Pentru a avea un gazon frumos bogat si rezistent trebuie sa avem in vedere de la bun inceput particularitatile specifice fiecarui sol in parte, dar si posibilele intrebuintari, in functie de acestea alegand semintele potrivite diverselor tipuri de gazon.

In cazul unui gazon folosit pentru activitati sportive sau pentru joaca alegem ierburi robuste si foarte usor regenerabile care se pot calca.

Trebuie mentionat ca acest tip de gazon este un gazon caruia trebuie sa ii acordam un pic mai multa atentie in cea ce priveste substantele nutritive (ingrasamintele chimice sau naturale) administrate, cantitatea de apa recomandata, precum si taierile periodice. Daca dorim un gazon decorativ, alegem un gazon rezistent cu frunze si tulpini subtiri, acest tip de gazon fiind mai usor de intretinut.

O mare importanta trebuie sa acordam lucrarilor premergatoare insamantari gazonului, precum si alegerea tipului de gazon care se impune in functie de textura solului, conditile climatice, expunerea terenului fata de soare.

ASTFEL O IERBICIDARE CORECTA PRECUM SI ARATUL TERENULUI IMPREUNA CU O SAMANTA DE CALITATE SI OPTIM ALEASA AU O IMPORTANTA COVARSITOARE SI NE VA SCUTI DE SURPRIZE NEPLACUTE PE PARCURS, CARE POT COMPROMITE IN TOTALITATE GAZONUL SI IMPLICIT INVESTITIA.

Societatea noastra va recomanda urmatoarele tipuri de gazon care sunt perfect adaptate tipurilor de sol precum si climatului din regiune noastra.
Tipuri de gazon recomandate:
- SPORT
- PENTRU ZONE UMBROASE
- PENTRU PELUZE
- PENTRU PARCURI
- REZISTENT LA SECETA

Gazonarea suprafetelor se realizeaza atat prin insamantare cat si prin rulouri de gazon.

PLANTE ORNAMENTALE

Plantele ornamentale au un rol peisagistic si decorativ deosebit datorita proprietatilor si aspectului lor inconfundabile. Amenajarea unui spatiu verde cu o bogata compozitie de specii si varietati, se remarca prin culori si forme de o mare diversitate armonios combinate, astfel incat prin amenajarea unei gradini sau a unui parc sa aducem natura in mijlocul nostru.

Plantele ornamentale in speta arbori si arbusti se impart in doua mari categori:
- arbori si arbusti de rasinoase
- arbori si arbusti de foioase

Arbori si arbusti de foioaseau frunzisul persistent, coloritul variat avand nuante de verde, albastrui, auriu... Pot avea diferite forme: conice, globuloase, columnare, taratoare, fiind de talii diferite, de la arbori mari la arbusti pitici. In general prezinta un temperament de umbra si semiumbra dar se adapteaza si in zone insorite, nu sunt foarte pretentiosi in privinta solului dar trebuie ajutati periodic cu substante nutritive.

Exemple de arbori si arbusti de rasinoase: brad, molid, pin, ienupar, tisa, chiparos, thuja,ect.

Arbori si arbusti de foioase cuprind speci si varietati foarte raspindite in special in parcuri, gradini publice, zonelor industriale, soselelor, strazilor. Acestia se impun prin talie, frunzis, flori, find amplasati atat solitar cat si in grupuri.

O deosebita importanta pentru noi o au lianele precum si arbusti taratoridin cadrul lor. Arbori si arbusti de foioase sunt foarte putin pretentiosi in privinta solului, temperamentului, si conditiilor de mediu, fiind foarte adaptabili.

Exemple de arbori si arbusti de foioase:magnolia, albitzia, catalpa, platan, tei, mesteacan, salcie, artar, lonicera, pyracantia etc.

Ing. Pasa Ioan

Joburile firmei

Muncitor necalificat
Timisoara
06-06-2010
Axello