Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Gaan Com 94 Srl

Angajati
11-50
Adresa
Sos. Oltenitei, Nr. 55, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.gaan.ro

Descrierea firmei

Productia noastra: masina de croit cu banda continua -bandzig-, banda reliant (covoras, teflon antistatic), masina de lipit saci, scaun masinista cu inaltime reglabila, scaun fix, scaune cu role, tamburele reglabile pe inaltime, scaun masinista inalt, masa de croit, dispozitiv cap span cu derulator, masa de lucru, masa cu sertare, masini de cusut, generatoare si mese de calcat, vestiare, banci metalice, rafturi si stelaje.

De asemenea executam mobilier pentru sala de mese si mobilier scolar, usi metalice, balustrade si alte confectii metalice la cerere.

Va oferim o gama variata de roti si role. Role pentru scaune, role pentru mobilier, role pentru aparate, role pentru paturi, role pentru scaune pe rotile, role pentru carucioare de supermarket, role pentru echipamente de transport, role pentru sisteme de depozitare deseuri, role pentru sarcini mari, role din metal inoxidabil.

In ceea ce priveste gama de consumabile si accesorii incercam sa acoperim o gama cat mai diversificata, cum ar fi: piese de schimb pentru masinile de cusut, centimetre, creta, pistol aplicat etichete, foarfeci, manusa din zale de metal, electroventile, fiare de calcat.

Axello