Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Frigo Land Service

Angajati
5-10
Adresa
Str.Caraiman, Nr.6, incinta Vinvico, Constanta, judet Constanta
Pagina web
www.frigo-land.ro

Descrierea firmei

Pentru investitorii care au in plan constructia sau retehnologizarea unei fabrici cu profil alimentar (carne, lactate), un depozit cu atmosfera controlata pentru fructe sau legume sau, nu in ultimul rand, sa climatizeze un hotel sau un centru comercial, suntem partenerul ideal pentru proiectarea, realizarea, intretinerea si¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ repararea instalatiilor frigorifice sau instalatiilor de ventilatie / climatizare de care acestea au nevoie.

In aceeasi masura, proprietarii magazinelor alimentare, care doresc sa investeasca in echipamente eficiente si moderne de pastrare si prezentare a alimentelor ce trebuie tinute la o temperatura scazuta, pot apela la noi pentru a configura impreuna rafturile frigorifice sau camerele frigorifice care le sunt necesare.

Pornind de la investitia facuta in echipamente si personal calificat, pentru a produce vitrine frigorifice, primind solicitari de la clientii nostri, am dezvoltat si productia de tamplarie termopan, usi si ferestre, pentru constructii.

Astfel, la ora actuala, putem sa raspundem cererii tot mai mari de tamplarie termopan de calitate, indiferent daca este pentru un magazin, o vila sau un imobil de dimensiuni mai mari.

Va asteptam sa ne contactati, veti fi la fel de multumiti ca si clientii nostri pe parte de frig industrial si comercial.

Joburile firmei

Axello