Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Frameart Decor Srl.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Turceni, Nr. 1, Sector 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.fd.tablouri-rame.ro

Descrierea firmei

Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul disply-urilor publicitare si al ramelor publicitare si de arta, compania noastra si-a propus sa ofere produse si servicii de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta.

Simplul fapt ca suntem producatori si deasemenea importatori de materiale asigura clientii nostrii de o comunicare directa , cel mai scurt timp de executie si un pret competitiv pentru produsele comandate.

Ceea ce isi propune firma Frameart Decor Srl. este sa ofere produse de calitate ca rame si profile din aluminiu, plastic, lemn si panouri publicitare moderne cu led-uri si alte produse pentru avizare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Reprezentant vanzari , marketing
Bucuresti
13-10-2008
Confectioner rame tablouri
Bucuresti
30-09-2008
Secretara, facturare, contact clienti
Bucuresti
30-09-2008
Axello