Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Five' s International Srl

Angajati
11-50
Adresa
Bd. Timisoara, Nr. 173, Sector 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.fives-shop.ro

Descrierea firmei

Five’s este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1995, care si-a consolidat business-ul treptat dar sigur, alaturi de clientii sai. A devenit liderul productiilor de evenimentelor corporate din Romania, si unul dintre cei mai puternici jucatori ai industriei spectacolului, locale si regionale. Din 1998 este importator si distribuitor exclusiv al marilor producatori din Europa de echipamente si tehnologii de sunet, lumini, efecte speciale si efecte pirotehnice, scene si podiumuri.

Este membru afiliat SYNCO NETWORK EUROPE, cea mai puternica structura din industria productiei de evenimente corporate si muzical.

www.fives-shop.ro este un site specializat de comert electronic care pune la dispozitia clientilor sai nu doar toate informatiile despre intreaga gama produse si echipamente profesionale de sunet, lumini si scenotehnica, dar si posibilitatea de a le comanda online. Practic aici poti afla tot ce ai nevoie despre incinte acustice, amplificatoare, mixere si efecte, microfoane, instrumente muzicale, lumini conventionale, lumini inteligente, lumini cu LED, scene si podiumuri etc.

In plus, orice vizitator poate cere online sfatul unuia dintre consultantii nostri de vanzari.

Joburile firmei

Agent Vanzari
Bucuresti
30-04-2010
Tehnician sunet
Bucuresti
13-07-2009
Axello