Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Fire Electric Euroservice Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Aurel Filimon, Nr. 34, Targu-Mures, judet Mures
Pagina web
www.firesting.ro

Descrierea firmei

Societatea Sc Fire Electric Euroservice Srl are ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI : stingătoare, hidranţi interiori/exteriori, furtune, robineţi hidrant, ţevi de refulare, sprinklere, echipamente de protectie PSI, automate de control şi semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare şi detecţie incendii, accesorii PSI intr-o gamă foarte variată.

Din dorinţa de a veni in intampinarea cerinţelor clienţilor dar şi pentru a oferi servicii post vanzare cat mai bune am dezvoltat şi activitatea de service stingătoare; instalare şi intreţinere hidranţi interiori, exteriori, ACS, trape de fum; lucrări de ignifugare; asistenţă tehnică; instruire personal; proiectare, realizare protecţie şi detecţie PSI cu personal specializat, respectand normele de securitate, an felul acesta reuşind să acopere o parte din cererea pieţei din Tg Mureş şi din tară.

Produsele şi serviciile noastre se adresează an principal societăţilor comerciale, dar şi persoanelor fizice, instituţiilor publice, regiilor autonome etc.
In prezent efortul nostru se concentrează pe asigurarea unei calităţi a produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri, in condiţiile unor preţuri optime şi prin alegerea soluţiilor specifice fiecărui proiect in parte.

Experienţa acumulată in timp, alături de clienţii noştri ne face să privim cu optimism spre provocările şi standardele cele mai exigente.

In formula actuală echipa noastră impreună cu colaboratorii săi au o vastă experienţa in domeniul serviciilor şi consultanţei pentru protecţia muncii.
Formularea clară a valorilor in care credem, vine din dorinţa de a consolida şi păstra atitudinea care ne face să avem succes. Credem că valorile fac diferenţa numai in măsura in care sunt impărtăşite şi puse in practică. Una dintre provocările noastre este menţinerea acestora ca bază de referinţă care ne ghidează in felul in care lucrăm, in deciziile pe care le luăm şi in felul in care interacţionăm cu partenerii nostri.

Ne străduim să fim cei mai buni şi ii incurajam pe colaboratori sau parteneri să exceleze. Suntem exigenţi cu noi inşine in ceea ce priveşte calitatea şi promptitudinea serviciilor pe care le oferim.
Relaţia cu partenerii noştri se bazează pe transparenţă, respect reciproc, incredere şi integritate. Suntem partenerii lor intr-un proces consultativ care urmăreşte soluţii oportune pentru conformarea cu cerinţele legale in domeniu şi crearea unui mediu de lucru mai sigur. De asemenea suntem deschişi sugestiilor de imbunătăţire, conştienţi de faptul că nu putem creşte decat prin menţinerea unei culturi organizaţionale orientate spre invăţare şi imbunătăţire continuă. Ca rezultat direct al responsabilităţii cu care inţelegem să ne implicăm in ceea ce facem dar şi al receptivităţii şi responsabilităţii asumate de către partenerii noştri.

Axello