Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Fire Credit SRL

Angajati
501-1000
Adresa
Str. Sf. Lazar, Nr. 66A, Iasi, judet Iasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Intr-o lume a nesigurantei, a crizelor economice si a abandonului in afaceri, Fire Credit ofera clientilor sai o ancora bazata pe solutii financiare flexibile si echitabile.

Un triunghi al eficientei, in care cuvintele de ordine sunt: ECHILIBRU - ENERGIE - EXEMPLU Fire Credit este parte a Grupului Fire, liderul italian in sectorul managementului recuperarilor de creante.

Cu 7 filiale, peste 2.300 de angajati, avocati si agenti de recuperare telefonica destinati spatiului european, grupul italian Fire s-a facut remarcat, din 1992, prin performanta si respect pentru reputatia partenerilor sai.

Dovada cea mai buna o reprezinta portofoliul nostru de clienti, format in cea mai mare parte din reprezentanti de marca din sectoarele financiar-bancar, telecomunicatii, servicii de utilitati si retail.

Nume de top ale economiei europene si-au incredintat blazonul, istoria si reputatia Grupului Fire. Fire Credit a reprezentat pasul firesc in strategia de extindere a serviciilor Grupului Fire in Europa de Est.

Nu intamplator a fost ales Iasul, ca principal centru cultural si academic, dar si important nod economic la granita de est a Uniunii Europene.

Din 2011, de la crearea biroului din Romania, echipa Fire Credit s-a extins in permanenta, reusind astfel sa raspunda prompt partenerilor nostri de pe intreg teritoriul tarii.

Axello