Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Fat Ro Srl

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Bucuresti, Bl. B1/ 1S, Giurgiu, judet Giurgiu
Pagina web
www.fat-bg.com

Descrierea firmei

Nou ! Comanda acum! si produsul iti va fi livrat la usa.

In ideea de a imbunataiti calitatea serviciilor oferite, si de a fi mai aproape de Dumneavoastra, incepand cu luna iulie 2010, firma noastra a incheiat un parteneriat cu firma de curierat "TCE".

Acum se poate livra catre orice destinatie din Romania, in timp util, si mai important, in deplina siguranta.

ATENTIE! Culoarea/ nuantele produselor din imagini poate fi diferita in functie de setarile monitorului Dvs.

Imaginile incarcate sunt de capacitate mica, iar fidelitatea poate/ sau nu, fi relativ diferita de realitate.

*****Fat Ro S.r.l. este distribuitorul unic al produselor marca Fat. Fat ltd este cel mai mare producator de chiuvete de bucatarie si baie din marmura compozit din Bulgaria.

Produsele noastre au un design unic, calitati deosebite si o gama larga de culori si modele, inclusiv culoarea la dorinta clientului.

Chiuvetele de bucatarie sunt completate cu un sifon italian si garantie de 5 ani.

Produsele noastre sunt prezente pe piata romaneasca din luna Aprilie 2008, si sunt primite foarte bine de catre clientii nostrii, datorita calitatilor acestora, a varietatii de culori si forme, cat si datorita dispozitiei si senzatiei placute de armonie pe care o creeaza celor care le ating!

Principiul nostru Calitatea produselor noastre trebiue sa depaseasca intotdeauna pretul, aspect dovedit si prin preturile competitive si reduse la maximum posibil, pe acest segment de piata.

La baza succesului nostru sta calitatea. Lucrul acest nu se refera doar la calitatile produselor noastre ci si calitatea serviciilor oferite. Abordam cerintele clientilor nostrii intr-un mod constructiv si binevoitor.

Deasemena dezvoltam o colaborare de lunga durata cu partenerii nostrii, pe baza deciziilor avantajoase de ambele parti. Aspiratia firmei Fat Ro, este de a castiga o reputatie fara repros, urmand toate normele etice in relatiile cu partenerii nostri.

Axello