Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Eurosandra

Angajati
11-50
Adresa
Str. Barsei, Nr. 8, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Societatea noastra activeaza pe piata producatorilor de parchet incepand din 1994, si are capital integral romanesc.

Activitatea principala este productia parchetului masiv, industrial si a accesoriilor acestora. Cea mai noua tehnologie italiana de prelucrare a lemnului impreuna cu esentele lemnoase folosite: stejar, frasin, salcam, fag, carpen, paltin, nuc, salcam aburit, duc la obtinerea unui parchet ecologic de calitate superioara. Parchetul din lemn masiv confera ambientului caldura si eleganta, fiind apreciat mai mult ca oricand pentru aspectul lui natural.

Pe langa aceste criterii care stau la baza alegerii pardoselilor de lemn, durabilitatea lemnului este un avantaj de netagaduit.

Un element important in procesul de productie este uscarea lemnului, proces caruia i se acorda o mare importanta, uscatoriile noastre fiind complet automatizate si computerizate. In urma acestui procedeu, lemnul este uscat conform stasului in vigoare.

La acest standard contribuie si solutiile folosite in prelucrarea si finisajul materialelor, compania noastra fiind distribuitori de adezivi, lacuri, primere, grunduri, chituri, etc.

Axello