Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Europrogress Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Brailei, Nr. 7-9 (Cladirea Vox Center Et. 2), Galati, judet Galati
Pagina web
www.sere-romania.ro

Descrierea firmei

Europrogress Srl - cu sediul in Italia - activeaza in domeniul productiei de sere inca din anul 1986, avand o bogata experienta in rezultatul constructiei a peste 1500 de hectare de suprafete acoperite cu sere, lucrari realizate in Italia, Ukraina, Rusia, Romania, Bulgaria si alte tari din zona balcanica, proiectele fiind adaptate pentru diferitele zone climatice gratie utilizarii echipamentelor si kit-urilor de ultima generatie, ce sunt instalate cu ajutorul unor echipe specializate in montaj, care au o relatie exclusiva cu Europrogress Srl.

Pe langa partea de proiectare si realizare a structurilor, Europrogress Srl se ocupa si de studiile tehnice si punerea integrala in opera a proiectelor complet dotate cu instalatii de incalzire bazala, ecrane termice si de umbrire, sisteme de irigare si fertirigare, iluminat, sisteme fotovoltaice, precum si a altor dotari, gratie unei bune colaborari cu parteneri specializati in aceste sectoare. Activitatea Europrogress este certificata conform standardelor calitative impuse de UNI EN ISO 9001:2008.

Sere Romania se adreseaza atat profesionistilor din sectorul specific al productiei de legume in mediu protejat si controlat, cat si categoriei in continua crestere a celor care doresc sa isi cultive legume in sere si solarii pentru acoperirea necesitatilor proprii. Cu productie din ce in ce mai bine organizata in sere si solarii, Romania va reusi sa isi acopere din productia interna, o pondere din ce in ce mai mare a necesarului de legume proaspete.

Cu o populatie in continua crestere la nivel mondial, mancarea devine o resursa din ce in ce mai pretioasa, productia de legume in sere si solarii ocupand un rol din ce in ce mai important in agricultura. Europrogress este din 1986 producator sere si solarii echipate cu tehnologii moderne ce vin in sprijinul cultivatorilor de legume in scopul de a obtine maxim de cantitate si calitate in productia de legume in sere si solarii.

Axello