Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Euroconsult Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str.Gh. Bilascu, Nr. 3, Ap. 2, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.euroconsult.com.ro

Descrierea firmei

Euroconsult este un birou care se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care nu au posibilitatea de a avea un birou propriu de cercetare si dezvoltare.

Ofera servicii de:
- Consultanta tehnic/comerciala destinata industriei,
- Proiecteaza produse si tehnologii de productie,
- Consultanta pentru protejarea proprietatii industriale,
- Marketing si cercetare de piata,
- Facilitarea colaborarii cu firme din tara si din strainatate.

Este reprezentanta a unor firme importante care produc Utilaje, linii si/sau accesoii si consumabile pentru procesele de prelucrare, Materii prime, etc.
si de care recondictioneaza utilaje pentru prelucrarea materiale feroase, neferoase, mase plastice, lemn, sticla, hartie, tesaturi si piele si pentru Industria alimentara, Cosmetica, Farmaceutica, dar chiar si Utilaje pentru Constructii si Tehnologii pentru Epurarea apelor.

Cele mai importante firme reprezentate sunt: GRUPUL OMERA, MIOS PRESSE, COMAC, MTS, HERRBLITZ modular system, HYLLUS, INTERCOM, Grupul ARROWELD, FeVi SRL.

Grupul OMERA produce prese si alte masini pentru prelucrarea tablei: prese mecanice in C, prese mecanice pe doi montanti si prese hidraulice in C si pe doi montanti, de mica si mare capacitate, Masinii de bordurat si de sertizat, etc. Linii complete pentru sectoarele Automotive, Industria Electrocasnice si Industria de productia de vase (oale, tigai, cratite, etc.).

MIOS PRESSE prpoduce prese mecanice cu excentric in "C" (in consola) cu puteri de presare cuprinse intre 10 si 105 Tf.

COMAC produce Masinii si role de curbat profile deschise sau inchise.

MTS produce unitati hidraulice pentru prelucrarea tuburilor sau bare pline: indoire, gaurire, ambutisare, conificare, tesire, reducere de diametru la capat de tevi si imbinare prin reducerea diametrului.

HERRBLITZ modular systems este productor de sisteme pentru deservirea preselor: derulatoare, Avansatori (alimentatoare) de banda, indreptatoare de tabla sau fir, ghilotine si sisteme complete pentru derulare sau infasurare, indreptare, lubrifiere, debitare la lungime materiale pornind din colaci, foi sau bare si automatizari complete pentru linii de stantare sau imbinarea pieselor.

HYLLUS produce masinii pentru tinichijerie de mici dimensiuni, adica: Ghilotine, Masinii de indoit, masinii de bordurare si de serizare.

INTERCOM produce si distribuie elemente normalizate pentru productia de stante si matrite: placi si bare rectificate si/sau tratate din otel special, otel imbunatatit cu inalt continut de carbon, crom, molibden, vanadium, poansoane, pastile, injectoare la comanda, arcuri, aruncatori, pistoane cu azot pentru constructia de scule sau masini unelte.

Grupul ARROWELD unul din cele mai mari/producatori Europeni de materiale destinate la procesele de sudura.

FeVi SRL: este unul dintre cei mai inovatori producatori de masini/cabine pentru procesele de sablat pentru pregatirea suprafetele sau curatat si de aspiratori industriale.

Aceste sunt numai cateva din firmele reprezentate; daca aveti nevoie de masinii sau tehnologii pe care nu reusiti sa le gasitii pe piata, sa apelati la noi cu incredere: vom fi capabili sa va rezolvam problema.

Mai reprezentam firme in domeni:
- Lubro-refrigeranti si sisteme automate de ingere pentru procesele de productia: lubrificanti ecologice pentru procese de prelucrarea metalelor atat prin stantare cat si prin aschiere, lubrificatori si linii automate de lubrificare benzi sau coli care urmeaza sa fie supuse la procese de stantare. Mai produce alte lichide industriale: solutii de curatare/degresare, solutii de lipire, blocare sau deblocare, solutii antistrop pentru sudure.

Firma noastra proiecteaza stante si produce siteme de lubrificare minimala cu scopul de a optimiza consumuri de lubrificante si a evita sau a reduce  necesitatii de a  cere autorizari de Mediu si Pompieri.

Joburile firmei

Axello