Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Euroconsult Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Gh. Bilascu, Nr. 3, Ap. 2, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.euroconsult.com.ro

Descrierea firmei

S.C. Euroconsult este un Birou de cercetare si dezvoltare care se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care nu au posibilitatea de a avea un asemenea birou la interior.

Desfasoara servicii de: Consultanta tehnica industriala, Proiectarea produselor si tehnologii de productie, Consultanta pentru protejarea proprietatii industriale, Cercetare de piata, Consultanta publicitara, Facilitarea colaborarii cu firme din tara si din strainatate.

Este reprezentanta directa a unor firme importante care produc linii si utilaje si/sau accesoii si consumabile pentru procese de prelucrare de tabla, Materii prime, etc.

Deasemenea reprezinta firme care cumpara, repara si recondictioneaza utilaje pentru proceselor folosite la prelucrarea materiale feroase si neferoase, mase plastice, lemn, sticla, hartie, tesaturi si piele; Linii sau utilaje pentru Industria alimentara, Cosmetica, Farmaceutica; Utilaje pentru Constructii si Tehnologii pentru Epurarea apelor.

Cele mai importante firme reprezentate sunt: GRUPUL OMERA, MIOS PRESSE, COMAC, MTS, HERRBLITZ modular system, HYLLUS, LMI, INTERCOM.

GRUPUL OMERA produce prese si alte masini pentru prelucrarea tablei: prese mecanice in C, prese mecanice pe doi montanti si prese hidraulice in C si pe doi montanti, de mica si mare capacitate, Masinii de bordurat si de sertizat, etc. Linii complete pentru sectoarele Automotive, Industria Electrocasnice si Industria de productia de vase (oale, tigai, cratite, etc.).

MIOS PRESSE prpoduce prese mecanice cu excentric in "C" (in consola) cu puteri de presare cuprinse intre 10 si 105 Tf.

COMAC produce Masinii si role de curbat profile deschise sau inchise de mai multe tipodimensiuni si puteri si masinii potrivite pentru realizat profile de fier forjat.

MTS produce unitati hidraulice pentru prelucrarea tuburilor sau bare pline: indoire, gaurire, ambutisare, conificare, tesire, reducere de diametru la capat de tevi si imbinare prin reducerea diametrului - linii complete pentru productia de scari, schele, scaune metalice, cadru de biciclete, rafturi metalice, uscator de rufe, etc.

HERRBLITZ modular systems este productor de sisteme pentru deservirea preselor: derulatoare, Avansatori (alimentatori) de banda pneumatice si electronice, indreptatoare de tabla sau fir, ghilotine si prese pneumatice, evacuatoare de deseuri, benzi rulante, sisteme complete pentru derulare sau infasurare, indreptare, lubrifiere, debitare la lungime materiale pornind din colaci, foi sau bare si automatizari complete pentru linii de stantare sau imbinarea pieselor.

HYLLUS produce masinii pentru tinichijerie de mici dimensiuni, adica: Ghilotine, Masinii de indoit, masinii de bordurare si de serizare.

LMI produce: lubrificanti ecologice pentru procese de prelucrarea metalelor atat prin stantare cat si prin aschiere, lubrificatori si linii automate de lubrificare benzi sau coli care urmeaza sa fie supuse la procese de stantare. Mai produce alte lichide industriale: solutii de curatare/degresare, solutii de lipire, blocare sau deblocare, solutii antistrop pentru sudure.

INTERCOM produce si distribuie elemente normalizate pentru productia de stante si matrite: placi si bare rectificate si/sau tratate din otel special, otel imbunatatit cu inalt continut de carbon, crom, molibden, vanadium, poansoane, pastile, injectoare la comanda, arcuri, aruncatori, pistoane cu azot pentru constructia de scule sau masini unelte.

Aceste sunt numai cateva din firmele reprezentate; daca aveti nevoie de masinii sau tehnologii pe care nu reusiti sa le gasitii pe piata, sa apelati la noi cu incredere: vom fi capabili sa va rezolvam problema.

Joburile firmei

Axello