Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Euro Vest Transit S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Calea Radnei, Nr. 211, Arad, judet Arad
Pagina web
http://www.eurovesttransit.ro

Descrierea firmei

Cu o experienta de 14 ani in domeniul pieselor auto, societatea noastra s-a axat in principal pe satisfacerea nevoii tot mai mari a clientilor nostri, de produse si servicii aferente de calitate. De aceea, ne-am propus si am reusit sa ne specializam pe vanzarea pieselor auto destinate autovehicolelor Ford Transit, respectiv Service complet a acestora.

Echipa noastra isi completeaza mereu ofertele de piata, aducand cat mai aproape de client serviciile si produsele necesare intretinerii si repararii autovehicolelor Ford Transit.

In magazinul nostru de piese auto si accesorii cu siguranta veti gasi tot ce inseamna Ford Transit.

Activitatea de reparatie si intretinere se realizeaza cu personal specializat cu o inalta pregatire profesionala, utilizand dotariile de ultima generatie: testere motor, stand frana, aparate de masura si control. Clientii nostrii au un avantaj: decontarea directa cu firmele de asigurari(ASTRA, OMNIASIG, BT ASIST, ARDAF, etc)! In acest fel Dvs. nu trebuie sa achitati contravaloarea pieselor si manoperei, decontul cheltuielilor o vom face noi, cu societatea de asigurare, conform notelor de constatare emise.

Competitivi in domeniu, va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme si autoutilitare pe platforme, atat in tara cat si in statele Uniunii Europene. Promptitudine si seriozitate!

Necesitatea continuarii calatoriei sau a afacerilor ce este intrerupta de un eveniment rutier neplacut, este importanta si pentru noi. Acest lucru ne-a motivat sa va oferim un serviciu complementar. Pe perioada, cat timp masina Dvs. va fi in Service, noi va oferim autoturisme si autoutilitare de inchiriat pentru continuarea afacerii Dvs.

Joburile firmei

Vulcanizator
Arad
06-06-2016
Mecanic auto
Arad
06-06-2016
Spalator auto
Arad
05-04-2016
Electrician auto
Arad
01-10-2008
Personal dezmembrari auto
Arad
01-10-2008
Tinichigiu auto
Arad
01-08-2008
Axello