Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Eto4 Wissen

Angajati
5-10
Adresa
Str. Porii, Nr. 148, Corp 5, Floresti, judet Cluj
Pagina web
www.eto4.ro

Descrierea firmei

Firma Sc Eto 4 Wissen Srl este o societate comerciala avand ca activitati principale proiectarea si executia sistemelor fotovoltaice de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Avand experienta vasta de lucru pe teritoriul Germaniei, cu instalatii de sute de MW, colaborari cu companii de top la nivel European si cele mai noi informatii in domeniu de la cele mai mari simpozioane din lume compania Eto 4 Wissen vine in intampinarea nevoilor clientilor din Romania la nivel national.

In acest scop, in urma studiilor de piata, am inceput sa oferim serviciile noastre pe intreg teritoriul tarii, Romania trebuind sa se alinieze la standardele Uniunii Europene.

Atentia in alegerea produselor si iscusinta manoperei de calitate ne plaseaza in topul companiilor din acest domeniu respectand clientul prin oferirea celor mai calitative produse si garantii pentru acestea.

Pentru a veni in sprijinul potentialilor clienti, gama de produse comercializate dispune de la componente individuale pana la sisteme complete, predate la cheie.

Axello