Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Encho Enchev Ete Srl

Angajati
11-50
Adresa
25 Dimitar Blagoev str, Dolna Oryahovitsa, judet
Pagina web
http://www.etebg.net/ro/

Descrierea firmei

Encho Enchev - ETE SRL este prima firma din Bulgaria la productie de mobilier de parcuri si gradina cu o larga varietate de produse din beton si metal.\


Firma produce banci, mese, fantani artificiale, cismele, ghivece, jardiniere din beton cosuri, suporturi de umbrela, borduri, bolarzi stradali, mese de tenis si altele, utilizate in mobilierea de parcuri publice, strazi, spatie de joaca, gradinite, hoteluri, piscine, locuri de parcare, etc.

Indiferent de scopul propus, aici veti gasi mobila necesara, care se potriveste perfect peisajul dvs cu un sentiment de frumusete calitate si confort.

Toate bancile fabricate de noi indeplinesc trei criterii principale - urmeaza linia corpului precum scaunele confortabile, sunt realizate din materiale de inalta calitate pentru durabilitate maxima in toate conditiile meteorologice si sunt destinate pentru a se potrivi cu fiecare gust.

Aceste trei criterii au devenit motto-ul nostru - frumusete, calitate si confort. Drumul nostrum spre calitate a fost evaluat si medaliat la Expozitia Nationala de flori Flora Burgas, unde am iesit primi pentru cel mai bun constructor de mobilier de parcuri si gradini.

Toate elementele din beton si mosaic lustric comtin armature din fier si fibre. Componentele metalice sunt zincate si vopsite electrostatic pentru a preveni coroziunea si a mentine aspectul estetic cat mai mult posibil.

Nu am lasat deoparte nici oportunitatea pentru ancorarea la sol a produselor-optiune pe care o puteti gasi in specificatiile tehnice ale fiecarui produs.

Daca alegerea dumneovastra va fi din beton, otel sau fonta: banci, pubele, mese, fantani, ghivece de flori, support pentru umbrela, bolard trafic, masa de tenis, depinde de locatie care vreti sa o mobiliati.Putem livra si instala oriunde in tara, cu o oferta acordata de ambele parti.

Firme colaboratoare in Romania:

URBAN MARKET SRL

Splaiul Unirii Nr. 45, Bloc M15, Scara A, Etaj 6, Ap 28, Sector 3, Bucuresti

Mobil: 0756.767.105
Fax: 021.327.59.78
office@urban-market.ro
http://www.urban-market.ro


SC URBANMETAL CONCEPT SRL

Str.Episcop Grigorie Leu nr. 10A, Pitesti

Тел.: +40248610247
Имейл: urbanmetal2002@gmail.com
Web сайт: http://www.urbanmetal.ro

Axello