Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Elis Plus Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Pacii, Nr. 11, Bl. 134, Sc. B, Ap. 7, Suceava, judet Suceava
Pagina web
www.elisplus.ro

Descrierea firmei

Suntem o companie tanara, cu experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare in Suceava si imprejurimile ei, si va oferim servicii de calitate la preturi promotionale!!!

Pe langa aceste servicii va oferim si oportunitatea achizitionarii materialelor de constructie, prin intermediere, direct de la furnizor, tot la preturi promotionale!!!.

Ne luam obligatia de a va garanta calitatea serviciilor noastre, care constau in inchirierea, montarea si demontarea schelei pentru orice tip de constructii civile, constructii industriale si termoizolatii.

Specialistii nostri raspund cerintelor si nevoilor dumneavoastra prin seriozitate, promptitudine, standarde inalte ale calitatii lucrarilor. In decursul timpului am reusit sa adunam o echipa de oameni valorosi, pe care i-am instruit si specializat astfel incat sa raspundem cerintelor celor mai exigenti clienti.

Avem specialisti pregatiti temeinic pentru fiecare domeniu. Fie ca este vorba de o lucrare simpla sau de una complexa, in domeniul rezidential, comercial, industrial sau agricol, suntem aici pentru a va ajuta sa va puneti in practica ideile si proiectele. Suntem multumiti doar atunci cand clientii nostri sunt multumiti! SC Elis Plus SRL activeaza in domeniul termoizolati, avand specialisti cu o vasta pregatire si indelungata experienta de pana la 3 ani vechime.

Oferim servicii de:

AMENAJARI INTERIOARE
AMENAJARI EXTERIOARE
INSTALATII SANITARE
INSTALATII TERMICE

Joburile firmei

Inginer constructor devize/ofertare
Vatra Dornei, Targu Neamt, Suceava, Botosani, Toate orasele
14-10-2016
Inginer constructor
Suceava
24-09-2016
Junior Contabil
Toate orasele, Suceava
02-09-2016
Muncitori calificati si necalificati in constructii
Suceava, Iasi, Campulung Mold, Botosani, Bistrita
02-09-2016
Agent vanzari
Suceava
03-03-2015
Muncitori cu experienta in constructii
Vatra Dornei, Suceava, Botosani
22-08-2014
Muncitori calificati in constructii ( zidari, faiantori) cu experienta in termoizolatii
Suceava
30-07-2014
Axello