Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Electronic Interactiv Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str.Parcul Industrial Bors, Nr.5/D, Bors, judet Bihor
Pagina web
www.ambiflux.ro

Descrierea firmei

Povestea Ambiflux este o poveste clasica de dezvoltare antreprenoriala. Am inceput acum mai bine de 11 ani in subsolul casei noastre, pe vremea in care succesul iluminatului cu LED era doar un pariu pentru cateva companii.

In primii ani am invatat mult despre aceasta tehnologie (si inca o facem), despre limitarile si punctele ei tari.

Dupa nenumarate teste si incercari, am optat sa utilizam LED-uri CREE, datorita durabilitatii, performantelor si calitatii superioare ale acestora, fiind lideri pe piata in acest domeniu. Odata cu realizarea primelor proiecte de iluminat arhitectural in 2008, ia nastere marca Ambiflux.

in 2009, Hotelul Ramada din Oradea a ales solutia de iluminat pentru fatada de la Ambiflux, fiind unul dintre primele hoteluri din lantul Ramada care are fatada iluminata.

Reusita acestui proiect ne-a dat un imbold in plus sa continuam si sa perfectionam produsele noastre. In plus, din dorinta noastra de a oferi o solutie durabila si de calitate, am dezvoltat primul light engine marca Ambiflux.

Acest lucru ne-a permis sa cream noi produse care sa corespunda celor mai inalte exigente calitative. Ca urmare a dezvoltarii produselor, in 2012 am marit spatiul de lucru si capacitatea de productie.

Eforturile depuse pentru a realiza produse calitative si durabile au fost remarcate de CREE, liderul mondial in producerea de chip-uri LED. In timpul vizitei la sediul acestora in SUA in 2013, pe langa imbogatirea cunostintelor legate de acest domeniu, am primit si statutul de Furnizor oficial de solutii CREE.

In 2014 am avut prima participare la cel mai mare targ de luminat din lume, Light+Building 2014, in Frankfurt. Firma noastra a fost singura firma producatoare de corpuri de iluminat din Romania care a expus la acest targ, fiind pionieri si in acest sens.

Pentru a putea face fata cerintelor de productie, am construit o hala proprie, care sa ne asigure necesarul de spatiu si utilaje pentru a ne putea dezvolta in continuare. Acesta miscare ne-a permis sa extindem portofoliul cu proiecte realizate, avand tot mai multi colaboratori satisfacuti atat in ceea ce priveste iluminatul industrial (Celestica, Madrugada, Hotel President, Plexus, Mecanor) cat si iluminatul stradal (proiecte realizate in Bihor, Salaj, Satu-Mare, Brasov, Maramures).

2016 ne gaseste din nou prezenti la Light+Building, unde am inaugurat noua gama de iluminat GROWLIGHT, care a starnit mult interes in randul dezvoltatorilor de solutii agricole. Insa acest domeniu nu este singurul in care am adus imbunatatiri. Echipa noastra de cercetare si dezvoltare aduce constant imbunatatiri produselor noastre sau dezvolta unele noi avand tot timpul in vedere conceptul de durabilitate si eficienta.

In 2017 am transpus cunostintele dobandite de-a lungul anilor in iluminatul industrial si stradal, pentru a crea o noua gama de produse, destinate iluminatului HORECA. Finalizarea cu succes a proiectelor de la Aqua Park Hotel President si Sala de evenimente Solay a confirmat adaptabilitatea echipei de proiectare si productie si versatilitatea produselor care s-au aliniat cu cerintele si exigentele designerilor. Tot in 2017 am inceput lucrarile pentru a extinde hala actuala astfel incat sa putem acomoda cresterea productiei si diversificarea gamei de produse.

Joburile firmei

Economist / Contabil
Oradea
29-01-2019
Lacatus mecanic
Oradea
19-09-2018
Ajutor sudor
Oradea
19-09-2018
Reprezentant vanzari
Toate orasele
17-07-2017
Axello