Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Electro Supermax Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Lavandei, Nr. 13 Coordonate GPS N47.14821 E24.48231, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
www.elsmax.ro

Descrierea firmei

Electro Supermax isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Compania noastra va ofera case de marcat fiscale cantare electronice sertare de bani numaratoare de bani verificatoare de bani etichetatoare taximetre electronice fiscale role hartie termica si role adezive statii radio emisie receptie accesorii si antene diverse.

Conditii de garantie
- Specificatiile tehnice de pe pagina magazinului online sunt cu caracter informativ, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali.
- Acestea pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Produsele achizitionate la distanta :
- Conform O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna doar in ambalajul lor original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, Fara A FI FOLOSITE !
- Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre consumator folosind acelasi serviciu de curierat.
- Vom inapoia suma de bani, s-au dupa caz se vor inlocui produsele in termen de 14-30 de zile maxiam de la data primirii lor.
- Suma returnata clientului nu include cheltuielile de transport.
- Nu se accepta produsele care au fost folosite sau prezinta modificari fizice, loviri, zgarieturi socuri mecanice sau care prezinta alimentare necorespunzatoare (alte tensiuni sau inversarea polaritatii).
- Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile de pe site-ul nostru se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului , in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform vom restitui contravaloarea acestuia.

Produsele primite defecte
- In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta defecte de fabricatie vor face obligatoriu obiectul garantiei.

Axello