Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Electro Prima SRL

Angajati
11-50
Adresa
Str. Cuza Voda, Nr. 72, Buzau, judet Buzau
Pagina web
-

Descrierea firmei

Electro Prima S.R.L. a fost fondata in 1995 in Buzau, judetul Buzau si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Firma Electro Prima S.R.L. are o echipa de 42 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de frigidere, echipamente audio-video, aragazuri, masini de spalat, aspiratoare. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Electro Prima S.R.L.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta Electro Prima S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Axello